Už před šestou hodinou večerní se začala tvořit fronta před Velkým sálem Lucerny. Vpouštět dovnitř začali až v sedm. Ovšem fronta až k Vodičkově ulici byla takřka do osmé hodiny večerní. 

Před dvěma lety jsme ho promeškali, tak jsme rádi, že jsme stihli koupit lístky,“ těšil se zamilovaný pár, který už stál několik desítek minut v dlouhém hadovi.

Předskokanem koncertu vousatého romantického zpěváka byl písničkář Gregory Alan Isakov, který stejně tak jako Passenger oslnil svým zpěvem a hrou na kytaru. „Perfektně k té kytaře zvolili kopáky,“ chválil jeden z fanoušků basový buben, který dal folkovému zpěváku drive.

Volba předkapely, v tomto případě předzpěváka byla v rukou vystupujícího. „Gregory Alan Isakov s Passengerem odjede cele turné. Před sebou mají ještě třicet zastávek," prozradila tisková mluvčí produkční společnosti Fource Kristyna Koreis.

Samotný koncert hlavního umělce nezklamal. Naopak, stejně tak jako před dvěma lety žertoval a vyprávěl své příhody k jednotlivým písním, kterými se publiku opět přiblížil. 

Ochutnejte atmosféru koncertu:

Video
Video se připravuje ...

Folkový zpěvák dokázal, že naživo zpívá stejně tak jako v klipech... Eva Fornálová

Jediné, co návštěvníky zklamalo, byla cena piva, které popíjeli mezi jednotlivými koncerty. „Platit čtyřicet za třetinku je nehoráznost. Tak jsem si koupil nealko,“ poznamenal jeden z návštěvníků, když si od baru odnášel limonádu.

Fanoušci během večera měli možnost nejenom si zazpívat staré známé hity, ale také poprvé si poslechnout ty nejnovější. Passenger tak se svou kapelou představil před jedenáctou večerní nové skladby svého osmého alba.

Podívejte se, jak to vypadalo na koncertě:
Fotogalerie
23 fotografií