Letošní léto v Praze patří skluzavkám. Tuto sobotu rozvinou další, tentokrát dokonce 300 metrů dlouhou. Přístupná bude jeden den.

„Skluzavka bude umístěna v ulici Na Petynce v Praze 6, v provozu bude od 12 do 19 hodin. S naší tour jsme rozpoutali vodní šílenství již ve čtyřech městech, poslední červencový víkend jsme navíc zakotvili na festivalu Benátská! Aktuálně nás v sobotu čeká již zmiňovaná Praha a hned v neděli zavítáme do Příbrami,“ řekla Blesk.cz mluvčí Slide Czech Lenka Jonešová.

Když začátkem srpna přivezly do Prahy skluzavku Hry bez hranic, potýkaly se nejdříve s potížemi. Kvůli problémům s elektřinou se ji nedařilo nafouknout.

Jonešová ze Slide Czech ale tvrdí, že jim se to nestane. „Co se týče elektřiny, máme k dispozici vlastní zdroj – centrálu, jejíž výkon máme vypočítán přesně tak, aby dokázala utáhnout všechnu techniku a přístroje, které na akci potřebujeme, a zároveň tak, aby nám zbyla ještě nějaká rezerva,“ uvedla.

Ke skluzavce se dostanete tramvají 1 a 18, vystoupíte na zastávce Sibeliova. Případně můžete jet autobusem 149, 180 nebo 184, a to na stanici Na Petynce.

Vstupné činí 300 korun při koupi po internetu, 350 korun pak na místě. Lístek platí po celý den neomezeně.

Podívejte se, jak si lidé užívají léto na skluzavkách:

Fotogalerie
51 fotografií