Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vary přijedou do Prahy a z Můstku se stane hřiště. 5 akcí, které o víkendu nesmíte vynechat

/
  • Z Můstku se stane hřiště pro hráče a v Aeru budou promítat karlovarské filmy. V Praze se toho o víkendu ale děje víc.
    8. července 2016 ● 10:10

    Léto se v Praze rozjíždí na plné obrátky. Netušíte, kam v metropoli vyrazit? Neztrácejte čas hledáním. Přinášíme vám výběr pěti zajímavých akcí, které byste si neměli nechat ujít.

  • 1.

    Ozvěny Varů


    Neměli jste letos možnost podívat se do Varů? Když nemůže Mohamed k hoře, přijde hora k Mohamedovi… Tedy Karlovy Vary přijdou k vám, konkrétně do Prahy a také Brna.

     

    Ozvěny z Varů začínají v sobotu 9. července. V kinech Aero a Světozor si můžete vybrat z 25 snímků. Poslední promítání je v plánu na 17. července. Cena promítaných snímků se liší.

    Kino Světozor, ilustrační fotka
    Autor: čtk


  • 2.

    Velké rytířské slavnosti



    Máte chuť zasnít se a vrátit v čase, třeba do středověku? V sobotu budete mít příležitost v rámci Velkých rytířských slavností na Pražském hradě. Akce je převážně orientovaná na rodiny s dětmi. Ratolesti tak mají šanci dozvědět se více o době, ve které žil panovník Karel IV. Akce začíná v 11 dopoledne a vstupné vyjde na 150 korun.
    Velké rytířské slavnosti
    Autor: čtk

  • 3.

    Streetball Cup



    Basketbalisti z různých koutů světa si zahrají o titul Streetball Cup na Můstku. Ne v metru, ale v dolní části Václavského náměstí. Z Česka budete moci fandit hned pěti týmům. V souboji se utkají například s Polskem, Lotyšskem, Rumunskem, Nizozemskem či Ukrajinou. Dvoudenní klání začne v sobotu ve 14 hodin odpoledne. Předpokládaný konec je v neděli v 17 hodin.
    Streetball na Václaváku
    Autor: čtk


  • 4.

    Ratha-Yatra



    V neděli 10. července se centrum Prahy přesune náladou do Indie, a to díky 9. ročníku festivalu Ratha-Yatra. Průvod festivalu vyrazí ve 12 hodin z Ovocného trhu, odkud se vydá na náměstí Republiky. V rámci barevného indického dne bude možné zdarma ochutnat i tradiční indické pokrmy.
    Indický festival
    Autor: čtk

  • 5.

    Pubquiz v Containallu


    Máte rádi soutěže? Soutěže v týmu? Pokud ano a máte další tři přátele, kteří sdílí vaše nadšení, můžete si užít sobotní večer nevšední zábavou v Containallu v Cihelné 4. Kvízová noc začíná už v půl deváté večer. Předpokládaný konec je v jedenáct večer. 
    Během kvízové noci se můžete posilnit pivem.
    Autor: shutterstock.com

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy