Například pálení čarodějnic ve Stromovce začalo od 15 hodin ve Šlechtovce. Pro děti bylo připraveno hned několik aktivit – házely ropuchou, hádaly v čarodějnickém kvízu nebo hrály čarodějnický golf. Ani dospělí nepřišli zkrátka. Třeba půllitr vychlazené jedenáctky si mohli koupit za 33 korun. Podle redaktorky přítomné na místě ve večerních hodinách ve Šlechtovce čarodějnice slavilo zhruba sto lidí. Menšímu počtu se přizpůsobil i spíše symbolický oheň, který byl zapálen krátce po 18. hodině.

Naproti tomu ve Žlutých lázních byl oheň opravdu velký. Plameny z hranice, kterou organizátoři zapálili v 19 hodin, šlehaly několik metrů vysoko. „Akce dopadla na jedničku, očekáváme nejvyšší čísla v rámci návštěvnosti. Návštěvníci jsou velice spokojeni a děti také,“ řekla Blesk.cz marketingová manažerka areálu Monika Dvořáková.

Už od jedenácté dopoledne se lidé scházeli také na Ladronce. Hranici tady organizátoři zapálili v 19 hodin. Podle některých účastníků se návštěvnost šplhala až k tisícovce lidí. I tady si mohli lidé užívat hudbu, soutěže pro děti i dospělé nebo tradiční buřty.