Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

16 tipů na pálení čarodějnic v Praze: Od hudebních koncertů až po rodinná odpoledne

/
  • Kde strávit sobotu 30. dubna?
    28. dubna 2016 ● 06:30

    Jak strávit oslavu příchodu jara při pálení čarodějnic? Máte chuť na hudební koncert nebo hledáte nejoriginálnější zábavu pro své ratolesti? Vyberte si ten nejlepší program na sobotu 30. dubna.

  • 1.

    Čarodějnice na Ladronce

    Největší pálení čarodějnic proběhne už pojedenácté na Ladronce. Čas zahájení se na rozdíl od předešlých ročníků mění. Program začíná už ve 12 hodin, hranici organizátoři zapálí v 19 hodin. Kromě hudby se můžete těšit na divadlo, umělecké a sportovní workshopy a soutěže pro děti i dospělé.

     

    Speciality ze zahraničí

    Kromě klasických jídel, jako jsou oblíbené špekáčky, kvalitní burgery, palačinky nebo sladké frgály, se mohou návštěvníci čarodějnic na Ladronce těšit na speciality z Peru, Gruzie, Norska nebo Mexika. 

    Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
    Autor: profimedia.cz, archiv Blesku
  • 2.

    Čarodějnice na Pankráci

    Na Pankráci se můžete těšit na venkovní akci pro celou rodinu spojující osvětu, prezentaci neziskovek s hudebním programem, zábavou a divadlem pro děti a workshopy.
    Nezisková organizace Green Doors, která otevírá dveře do pracovního života lidem zotavujícím se z duševního onemocnění, pořádá v sobotu 30. dubna od druhé hodiny odpolední u Café Na půl cesty pálení čarodějnic. Kromě kreativních dílen pro děti se můžete těšit i na graffiti workshop, street parkour exhibice a malování mandal. Chybět nebude ani bohatý hudební program. Vystoupí například Allstar Refjúdží Band, kapela Megaphone a další. Na místě proběhne dokonce i dražba. Letos se bude dražit kytara „zlíbaná“ Lucií Bílou a Ewou Farnou a dalšími zpěvačkami.

    Blíží se slet čarodějnic.
    Autor: archiv Blesku
  • 3.

    Čarodějnice na Kampě

    Nechce se vám jezdit na odlehlá místa a bydlíte v centru? Pálení čarodějnic si můžete užít i na Kampě. Sraz všech čarodějnic bude na Malostranském náměstí v sedm hodin večer, odkud po patnácti minutách vyrazí průvod přes Karlův most na Kampu.

     

    Děti se na Kampě nudit nebudou

    Pokud máte ratolesti, ty si mohou užít program v podobě skákacího hradu, střelnice a kolotočů mezi třetí a pátou hodinou odpolední. Od šesté hodiny večerní odstartuje program pro dospělé, který skončí o půlnoci. 

    Doprovodný čarodějnický program na Kampě
    Autor: Eva Fornálová
  • 4.

    Žižkovský slet

    Od 14 hodin je ve sportovním a rekreačním areálu Pražačka a blízkém lesoparku připraven pestrý zábavný program pro všechny věkové kategorie. Na závěr večera, ve 21 hodin, vzplane vatra, kde uhoří vyrobená „zlá čarodějnice”.

     

    Divadlo pro děti

    Kromě bezpočtu aktivit, soutěží a her se mohou malí návštěvníci těšit například na představení Divadla v Pytli, vystoupí i Majda z Kouzelné školky. Kdo vydrží až do konce, uvidí na závěr večera zapálení ohně a spálení čarodějnice. Zahrají zde pro dospělé i The Beatles revival.

    Ohně na čarodějnice se musí řídit jasnými pravidly.
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Čarodějnice na bobové dráze

    Neobvyklé pálení čarodějnic na bobové dráze na Praze 9 začne v 15 hodin odpoledne programem pro děti. Akce je zejména rodinného charakteru. Pro děti je přichystaný široký program a dílny. A po zapálení ohně si může celá rodina opéct buřty nad ohněm.

    Pozor na nebezpečné rozhoření ohně.
    Autor: profimedia.cz
  • 6.

    Čarodějnice na Hutích

    Další rodinné odpoledne a podvečer čekají obyvatele Prahy 14 na Hutích na adrese Splavná 652/2. Program začíná v 15 hodin. Výhodou pro několikačlennou rodinu je i možnost zaparkovat si auto v blízkosti bez poplatků. Takže se nemusíte bát, že byste během opékání buřtů dostali botičku. Pro děti je připraven program už od třetí hodiny odpoledne.

    Malá a velká čarodějnice
    Autor: Ilustrační foto Blesk
  • 7.

    Chodkovská tvrz na Praze 11

    Přijďte na pálení čarodějnic 30.dubna od 15 hodin na Chodovskou tvrz. Večer rozproudí rytmické bubny, rozpálí ohnivá show a vaše chuťové buňky se mohou těšit mimo jiné i na opékání buřtů. Odpolední program pro děti bude také bohatý. Například zde bude pohádkomat, famfrpál nebo zahradničení s Kokozou.
    Malé čarodějnice z Prahy 13
    Autor: Praha 13
  • 8.

    Čarodějnice ve Štěrboholech

    Pálení čarodějnic ve Štěrboholech začíná ve čtyři hodiny odpoledne, tentokrát po stopách Karla IV. v parku Hušov. Ve večerních hodinách bude následovat hudební vystoupení v parku U školy. Vystoupí kapela Spektrum a Last Station.
    Akci najdete na rohu ulic Kutnohorská a Ústřední. 

    Ve Štěrboholích dostane každé dítě buřta.
    Autor: www.sterboholy.cz

  • 9.

    Čarodějnice v Hostivaři

    Zábavné odpoledne pro děti a rodiče, soutěže, oheň s opékáním buřtů a živá hudba. Začátek akce bude v pět hodin odpoledne, předpokládaný konec v devět hodin večer. Akce bude na hřišti ZŠ Petrovice, Dopplerova 351 na Praze 10.

     

    Pálení čarodějnic
    Autor: Praha 4

  • 10.

    Čarodějnice v Centrálním parku Prahy 13

    Radnice Prahy 13 pořádá čarodějnice od 16 hodin v Centrálním parku u mateřské školy v Bronzové ulici. Těšit se můžete také na šermířskou a maskotí show a soutěže o nejpěknější koště, nos a samozřejmě čarodějnici. V doprovodném programu vystoupí Michal Šindelář s bandem, Stanislav Hložek nebo Olga Lounová.
    Malé čarodějnice z Prahy 13
    Autor: Praha 13
     
  • 11.

    Pálení čarodějnic na Břevnově

    Jarní břevnovské trhy s pálením čarodějnic 2016 začínají v sobotu 30. dubna 2016 od dvanácté hodiny u Břevnovského kláštera. Oheň připraví skauti. Těšit se můžete i na vystoupení skupiny Vitamín.

    Čarodějnici upálí na Břevnově.
    Autor: www.spolekbrevnovskychzivnostniku.cz

  • 12.

    Čarodějnice na Pětce

    Na Císařské louce začíná pálení čarodějnic ve tři hodiny odpoledne. V rámci programu bude možné vypůjčit si zdarma hry nebo si zahrát beachvolejbal, minifotbal, tenis, nohejbal, petanque, kroket a mnoho dalších.

    Čarodějnice se sletí i do Areálu Císařská Louka.
    Autor: Facebook Areál Císařská Louka - Cinda

  • 13.

    Plážové pálení čarodějnic

    Možnost užít si čarodějnice už o den dříve bude v pátek 29. dubna od 13 hodin v Beachklubu Ládví. Pro každou čarodějnici a čaroděje bude připraven špekáček zdarma. Kromě opékání buřtů je připravena i zábava v podobě obří trampolíny, dětského hřiště, lukostřelby, tréninku plážového volejbalu a samozřejmě také vyhlášení nejlepších masek.

    Plážové pálení čarodějnic
    Autor: www.beachklubladvi.cz

  • 14.

    Cholupice, Praha 12

    Od 14  hodin bude v Cholupicích připraveno pro děti několik čarodějnických stanovišť se soutěžními úkoly, dále moderovaný program s hromadnými soutěžemi. Chybět nebude ani malá hranice s čarodějnicí a také lákavá hasičská technika cholupické jednotky. 

  • 15.

    Pálení čarodějnic ve Stromovce

    Pokud bydlíte na Praze 7, nenechte si ujít pálení čarodějnic ve Stromovce od 15. hodiny ve Šlechotvce. Pro děti jsou připraveny aktivity, jako je hod ropuchou, čarodějnický kvíz, čarodějnický golf a řada dalších. Oheň bude zapálen v 18 hodin.

    Pálení čarodějnic proběhne i u Šlechtovy vily ve Stromovce.
    Autor: Zuzana Kábelová

  • 16.

    Čarodějnice ve Žlutých lázních

    Tradiční velká oslava svátku čarodějnic proběhne i ve Žlutých lázních. Od 14 hodin čeká na dětské návštěvníky soutěžní show na pódiu v dětském koutku, malování na obličej, čarodějnická dílnička nebo opékání špekáčků. Oheň vzplane v 18 hodin. 

    Pálení čarodějnic
    Autor: Praha 4

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy