Pizza-Gyros Pigy (Praha 1)
V ulici Spálená, přímo na zastávce Národní třída, objevíte hned několik malých fastfoodů. Jedním z nich je i Pizza-Gyros Pigy, který zachraňuje nad ránem vyhladovělé Pražany. „Nikdy jsem tady střízlivý ani nebyl. Ale v podnapilém stavu jsem byl vždy vděčný za něco teplého k snědku,“ hodnotil nonstop podnik Patrik (31). Cena pizzy se pohybuje okolo 150 korun. Za gyros a falafel zaplatíte 79 korun.

Malá ryba (Praha 1)
V ulici Křemencova se nachází jedno z oblíbených nočních útočišť mladých na Praze 1. Gastronomický zážitek tady neobjevíte, ale k pivu si můžete objednat pittu nebo hermelín, a to až do druhé hodiny ranní, kdy podnik oficiálně zavírá. 


Cross (Praha 7)
Pokud máte chuť protancovat noc v Crossu v ulici Plynární, nemusíte se ani vydávat pro jídlo mimo tuto budovu. Kromě možnosti objednat si jídlo do druhé hodiny ranní v kavárně, kde si přijdou na své i vegani s pizzou s veganským sýrem, objevíte v přízemí bistro, kde si můžete dát burger i ve čtyři ráno.

Pivnice u Sadu (Praha 3)
Na adrese Pospíšilova 2 objevíte podnik, ve kterém si můžete objednat jídlo až do čtvrté hodiny ranní. „Jídelní lístek je tak obsáhlý, že si člověk snad nikdy nedá to samé. Mají tady perfektní žebírka a vepřové,“ doporučovala pravidelná návštěvnice Kateřina (35), která zde tráví páteční večery s přáteli. Cena jídla se zde pohybuje okolo 150 korun. Nejlevněji zde vyjde tlačenka nebo utopenec za 55 korun.

Rožmitálka (Praha 3)
Možnost najíst se před třetí hodinou ranní máte šanci v ulici Koněvova v podniku Rožmitálka. Pokud ovšem nejste poblíž a dojde vám po dlouhé noci síla projít se sem, můžete využít rozvážky, která je navíc při objednávce nad dvě stě korun zdarma. „Mají tady velmi chutné vepřové steaky. Navíc se vejdu i s pivem do dvou seti korun,“ pochvaloval si noční jedení v Rožmitálce Alexandr (30).
Roma Uno (Praha 3)
Pokud jste milovníky italské kuchyně a přepadne vás hlad kdykoli během noci nebo nad ránem, v Jagelonské 16 na Praze 3 objevíte pizzerii Roma uno, která má otevřeno nonstop. Kromě možnosti navštívit podnik osobně si můžete nechat jídlo i dovézt přímo domů nebo na party za poplatek padesáti korun.

Jídelna na Marjánce (Praha 5)
V ulici Na Bělidle 38 objevíte nonstop jídelnu, která zachránila už nejeden hladový krk na Andělu. „Pokud vám nevadí zavzpomínat si na školní jídelnu a nechcete si dávat hamburger z fastfoodu, je tento nonstop supr volba. Já mám UHO rád, takže sem čas od času zajdu zavzpomínat si na školní léta,“ vyprávěl Zdeněk (54), který je v rámci možností s jídelnou na Marjánce spokojen. Kromě univerzální hnědé omáčky si může návštěvník dát i další pro Česko typická jídla jako je kuřecí kapsa plněná hermelínem a slaninou za 109 korun nebo Katův šleh za 99 korun.

Pizza West (Praha 4)
Na jednom z rohu Náměstí Bratří Synků objevíte restauraci, která zavírá až ve dvě hodiny ráno. Kromě pizzy, která zaznívá v názvu podniku, si přijdou na své i milovníci sandwichů, za které zaplatíte okolo 70 korun. Podnik navíc myslí i na vegetariány, kteří si zde mohou vybrat ze čtyř jídel.

Restaurace U Havrana (Praha 2)
V ulici Hálkova u I. P. Pavlova objevíte restauraci U Havrana, která zavírá až v pět hodin ráno. Nají se tady i ten, kterému po nočním řádění zbylo v peněžence jen sto korun. „Mají tady skvělé hovězí burgery, které ovšem stojí více než dvě stě korun. Takže když už je po party a nemám moc peněz, koupím si tady naložený hermelín za sedmdesát,“ vyprávěl David (32).