Podstatná část revizních a údržbových prací tentokrát proběhne v úterý 28. srpna. Odstávka pitné vody se v tento den dotkne Záběhlic a Michle v čase od 7:00 do 19:00 hodin. Půjde o odběrná místa v ulicích Bojanovická, Hlavní, Hrusická, Huťská, Choceradská, Choratická, K Vodě, Ke Spořilovu, Krajánkova, Kremnická, Malovická, Měchenická, Na Chodovci, Na Lávce, Podle Náhonu, Postupická, Púchovská, Střimelická, Trenčínská, Trnavská, U Mlýna, U Záběhlického zámku Vrútecká, Za Potokem, Zakrytá, Zárybničná, Zvolenská, Žilinská a na Roztylském náměstí.

Ve stejný den v čase od 8:00 do 15:00 hodin voda nepoteče ani na některých místech v Hloubětíně, Hrdlořezech a Kyjích. Tentokrát se zásah dotkne odběrných míst v ulicích Aloisovská, Cedrová, Celniční, Čelákovická, Českobrodská, Jahodnická, Jasanová, Jednostranná, Jívová, Kdoulová, Klenová, Lísková, Mandloňová, Na Táboře, Okrajová, Pokorného, Před Mosty, Smrková, Švestková, Třešňová, Vlkovická, Za Horou a Za Mosty.

O hodinu déle bude zrovna tak v úterý 28. srpna odstávka pitné vody probíhat v Suchdole. Tady s výlukou bude potřeba počítat na odběrných místech v ulicích K Roztokům, Nad Spáleným mlýnem, Rýznerova, Stržná a U Myslivny.

V Libni se ve stejný den práce protáhnou, probíhat budou od 8:00 do 22:00 hodin. Zásah se dotkne odběrných míst v ulicích Na Hrázi, Světova, U Synagogy, Vojenova a Zenklova.

Ve středu 29. srpna budou PVK pracovat v Braníku. Od 8:00 do 16:00 hodin tak pitná voda nepoteče na některých odběrných místech v Branické ulici.

Poslední část práce na údržbáře čeká ve čtvrtek 30. srpna. Tentokrát se budou pohybovat od 8:00 do 23:00 hodin v Nuslích. Tady půjde o odběrná místa v ulicích Bělehradská, Čiklova, Jaromírova, Krokova, Křesomyslova, Lumírova, Na Fidlovačce, Nezamyslova, Oldřichova, Sekaninova, Slavojova, Spytihněvova, Svatoplukova, Závišova a na Ostrčilově náměstí. Podrobnosti hledejte na webu PVK.