Jako první přijde na řadu Chodov. Tam práce v úterý 7. srpna začnou v 7:30 hodin, skončí v 18:00. Odstávka pitné vody se dotkne odběrných míst v ulicích Pod Chodovem, Türkova, U Nové dálnice a U Stojanu.

Ve stejný den se pracovníci dostanou do Hodkoviček, kde práce potrvají od 8:00 do 14:00 hodin. Konkrétně se bude pravidelná údržba realizovat v ulici Nad Lesem. Ve stejný čas přestane voda téct i v Dejvicích, tady ji však dělníci zapnou až v 17:00. Půjde o odběrná místa v ulicích Fragnerova, Matějská a Na Ostrohu.

Druhým revizním dnem příštího týdne bude pro pracovníky PVK čtvrtek 9. srpna. V Modřanech se bude pracovat v ulici K Vystrkovu, na Smíchově pak ve Štefánikově ulici. V obou čtvrtích práce začnou v 8:00, na jihu metropole se skončí v 16:00 a v Praze 5 v 18:00 hodin.

Větší porce revizí čeká pracovníky PVK ve stejný den v Újezdu nad Lesy. Výluka se dotkne odběrných míst v ulicích Dědická, Dobrovická, Dobřichovská, Domanovická, Chmelická, Chotěnovská, Polesná, Račiněveská, Radimská, Ranská, Rápošovská, Ratajská, Ratbořská, Starokolínská a Staroújezdská. Pitná voda tady nepoteče od 8:00 do 23:00 hodin. Podrobnosti hledejte na webu PVK.