Od pondělí pracovníci realizují pravidelnou revizi a údržbu v Radotíně a Velké Chuchli. Odstávka se týká odběrných míst v oblasti, kterou ohraničují ulice Boříkova, Haunerova, Holobkova, Chatová, Jana Ouřady, Jarmily Novotné, Josefa Šacha, K Višňovce, K Višňovému sadu, Kalabisova, Lahovská, Minerální, Na Hvězdárně, Na Lahovské, Na Roháčku, Nad Chuchlí, Nad Libeňským potokem, Nad Prahou, Nad Radotínem, Nikodémova, Otěšínská, Plánická, Polákova, Sobětická, Solná, Strážovská, Strunkovská, Štičkova, V Úzké, Za Brankou a Závodní. Práce jsou tu hlášené do úterních 15:00 hodin.

Během úterý se dělníci věnují ještě lokalitě Újezdu nad Lesy, kde se práce protáhnou až do 23:00 hodin. Výluka má vliv na odběrná místa v ulicích Dědická, Dobrovická, Dobřichovská, Domanovická, Chmelická, Chotěnovská, Polesná, Račiněveská, Radimská, Ranská, Rápošovská, Ratajská, Ratbořská, Starokolínská a Staroújezdská.

Ve středu 18. července nepoteče voda v Kolodějích, kde revize proběhne v rámci odběrných míst v ulicích K Dubči a Na Mezi. Výluka potrvá od 8:00 do 13:00 hodin. Ve stejný den ještě PVK bude působit ve Střešovicích, konkrétně v ulicích Hládkov, Myslbekova, Parléřova a Za Hládkovem. Tady by mělo být hotovo do 15:00 hodin.

Ve čtvrtek 19. července budou práce pokračovat v Hloubětíně, Hrdlořezích a Kyjích. Zásah se dotkne odběrných míst v ulicích Aloisovská, Cedrová, Celniční, Čelákovická, Českobrodská, Jahodnická, Jasanová, Jednostranná, Jívová, Kdoulová, Klenová, Lísková, Mandloňová, Na Táboře, Okrajová, Pokorného, Před Mosty, Smrková, Švestková, Třešňová, Vlkovická, Za horou a Za Mosty. Omezení se předpokládá od 8:00 do 12:00 hodin.