Co by to bylo za Den dětí, kdyby jej nedoprovázela zábava, radost, dětské nadšení a plno nejrůznějších her a soutěží. Praha 18 proto dětem uspořádala tematicky laděný program na sobotu 2. června.

Soutěže pro odvážné Galy

Můžete se těšit na pestrý program. Kromě živé hudby, kterou obstará skupina Vrak, vystoupí i děti ze základních a mateřských škol. Ti předvedou různé sportovní ukázky nebo taneční vystoupení. Aby toho nebylo málo, i děti z hudebního kroužku budou předvádět své muzikální nadání.

Co však letos obzvláště bude stát za to, je pásmo tematických minisoutěží a her ve kbelském centrálním parku a přilehlém lesoparku. Ty budou vycházet z nesčetných nejen komiksových dobrodružství hrdinných Galů z vesnice, která nikdy nepodlehla římským legiím. Řeč je samozřejmě o Asterixovi, Obelixovi, Panoramixovi a dalších. Za správné splnění soutěžních disciplín budou děti dostávat razítka. Ti, kteří jich nastřádají nejvíce, se dočkají krásných odměn při vyhlašování v amfiteátru v 17 hodin. Oficiální program kbelského Dne dětí začne ve 13 hodin.