Pondělí bude nejchladnějším dnem týdne. Teploty nepřesáhnou 0 stupňů Celsia. Celý den bude zatažená obloha. A tak doporučujeme se nejen teple obléct, ale také se něčím rozveselit. Hořká čokoláda by vám mohla pomoci od špatné nálady. V noci klesnou teploty na –5 stupňů, po setmění se tedy držte hezky v teple domova.

Úterý bude o něco veselejší. Teploměry naměří příjemné 4 stupně Celsia. Během dne na nás dokonce skrz mraky vykoukne sluníčko. Přesto očekávejte spíš šedivou oblohu. V noci bude venku –1 stupeň Celsia. 

Středa bude nejhezčím dnem celého týdne. Teploty se vyšplhají aý na 10 stupňů a do tváří nás budou šimrat sluneční paprsky. Využijte pobytu venku na doplnění vitaminu D. Po setmění spadnou teploty na 4 stupně.

Ve čtvrtek se sluníčka nedočkáme. Nad hlavami budeme mít zatažené nebe. Teploty se udrží na 4 stupních Celsia. Po setmění očekávejte 0 stupňů Celsia.

V pátek si do práce přibalte kromě sladkostí ještě deštník. Během dne by mělo pršet i sněžit. Teploty se udrží na 3 stupních Celsia. Teplota večer klesne na bod mrazu.

V sobotu na nás konečně skrz mraky vykoukne sluníčko. Teploměry nenaměří více než 4 stupně, v noci teploty klesnou na nulu.

V neděli bude stejné počasí jako v sobotu. Teploty klesnou jen o jeden stupínek na 3 stupně Celsia. Na nebi bude skrz mraky prosvítat sluníčko. Užijte si ho, protože další týden by mělo deštivo i zataženo. V noci očekávejte –2 stupně.

Dagmar Honsová o depresích:

Video
Video se připravuje ...

Jak poznat depresi z počasí: Trápí více ženy, zahnat ji můžete vodou a světlem Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený