Pondělí bude nejhezčím dnem týdne. Na nebi bude poletovat hodně mraků, přes které nám bude do tváří svítit slunce. Teploty se tak udrží na 8 stupních Celsia. Doporučujeme tedy nezahálet a vyjít ven alespoň na krmení labutí ztvrdlým pečivem. Po setmění klesnou teploty ke 4 stupňům Celsia.

Úterý bude posledním krásným dnem týdne. Stejně tak jako v pondělí i dnes očekávejte nebe se sluníčkem i s mraky a teploty okolo 8 stupňů Celsia. Pokud už budete mít za sebou krmení labutí, udělejte si procházku parkem, nebo do zoo. Večer klesnou teploty na 2 stupně Celsia. Nezapomeňte si tak doma rukavice.

Ve středu už můžeme očekávat zamračené nebe. Teploměry budou ukazovat maximálně 5 stupňů Celsia. A tak nepropadejte smutku. Dejte si zbylé cukroví a užijte si den i bez sluníčka. V noci bude jen 1 stupeň Celsia.

Čtvrtek bude pošmourným dnem, kdy se na nás slunce ani neusměje. Teploty klesnou ke 4 stupňům Celsia. Během dne očekávejte střídavě déšť se sněhem. Velkou sněhovou nadílku na koulování to bohužel nebude. Po setmění se teplota udrží na 2 stupních.

V pátek bude stále zamračené šedivé nebe. Počítejte se sněhovými a dešťovými přeháňkami. Teploty klesnou ke 2 stupňům Celsia, a tak si nezapomeňte povinnou zimní výbavu, kterými jsou čepice, šála a rukavice. Zvláště se vám bude hodit po setmění, kdy teploměry naměří -2 stupně Celsia.

V sobotu na nás skrz mraky konečně vykoukne sluníčko. Venkovní teplota se tak vyhoupne na 4 stupně Celsia. Doporučujeme ale vycházet s deštníkem. Během dne by mělo chvílemi pršet. V noci přijde ochlazení na 0 stupňů.

V neděli na Silvestr už bude zase tepleji. Teploměry přes den naměří až 7 stupňů Celsia. Počasí ale bude spíše aprílové - sluníčko a mraky budou chvílemi střídat dešťové přeháňky. Po setmění očekávejte 2 stupně Celsia. Tak se na noční toulky dobře oblečte.

Vánoční speciál s Dagmar Honsovou:
Video
Video se připravuje ...

Počasí s Dagmar Honsovou - speciál Vánoce Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený