Pondělí bude nejteplejším dnem týdne. A tak pokud přemýšlíte, že byste si udělali romantickou procházku k vodě, neváhejte. Přestože bude zataženo, ručičky teploměrů budou sahat k 8 stupňům Celsia. Po setmění klesnou teploty na 2 stupně.

V úterý bude také zataženo. Nezapomeňte si výbavu – šálu, čepici a rukavice. Ochladí se na 5 stupňů Celsia. A bude hůř. Po setmění budou panovat stejné teploty jako přes den.

Ve středu na nás konečně skrz mraky vykoukne slunce. Přestože nás budou do tváří šimrat sluneční paprsky, teploměry naměří maximálně 4 stupně Celsia. Po setmění očekávejte nulu.

Ve čtvrtek si do práce přibalte deštník. Během dne by mělo pršet. Naštěstí nebude deštivo celý den. Můžete si tedy užít i slunečních paprsků a 5 stupňů Celsia. Večer teploměry naměří pouhé dva stupně.

V pátek budou na nebi proplouvat mraky a sluníčko přivítá nadcházející víkend. Ten ale za moc stát nebude. A tak si užijte poslední teplejší den se 4 stupni Celsia. V noci teploty klesnou k 1 stupni.

V sobotu bude oblačno. Teploty se během dne vyšplhají k pouhému 1 stupni Celsia. Doporučujeme strávit víkend někde u krbu nad deskovkami nebo při pečení cukroví. U toho vám rozhodně zima nebude. V noci očekávejte –2 stupně.

V neděli bud hůř. Přes den teploty nepřekročí 0 stupňů Celsia. Nebe bude opět oblačné. Poslední den týdne tak bude vybízet k nicnedělání. Pořádně si ho užijte. A pokud musíte vyrazit na nákup, tak raději přes den, v noci přituhne na –2 stupně.

Fotogalerie
9 fotografií