V pondělí si na sebe vezměte teplejší mikinu. Teploty se ještě budou pohybovat okolo 14 stupňů Celsia. Pondělí ale nebude nejchladnějším dnem týdne a rozhodně ne tím nejteplejším. Očekávejte zamračenou oblohu. Večer klesnou teploty na pouhých pět stupňů.

Nejchladnějším dnem týdne bude úterý. Teploty vyšplhají pouze k 13 stupňům Celsia. Sluníčka si moc neužijeme. Na nebi budou poletovat mraky. Po setmění očekávejte devět stupňů Celsia.

Na středu si naplánujte odpolední rande. Přestože bude stále oblačno a sluníčko se bude prodírat skrz zamračené nebe, teploty vystoupají k 18 stupňům Celsia. Po setmění už to bude na podzimní kabát, teploty klesnou na 12 stupňů.

Ve čtvrtek bude na první pohled hezčí den. Mraků ubude, takže vám bude slunce šimrat do tváří ještě více než předchozí den. Teploty se budou pohybovat okolo 17 stupňů Celsia. V noci očekávejte 11 stupňů.

Pátek bude nejteplejším dnem týdne. Teploměry budou ukazovat až 19 stupňů Celsia a nad hlavami očekávejte polojasnou oblohu. A pokud se chystáte večer na party, vezměte si kabát, v noci spadnou teploty na 10 stupňů. Tak pozor, abyste neprochladli.

Sobota pak bude nejhezčím dnem týdne. A to i když teplota během dne spadne o stupínek na 18 stupňů. Na nebi totiž nebude ani mráčku, a tak si víkend můžete užít bez jakýchkoli chmurů. V noci pak očekávejte pouhých sedm stupňů.

V neděli bude skoro jasno, na nebi bude pár mráčků, ale na záři slunce to neubere. Teploty se udrží na 18 stupních, a tak by byla škoda strávit neděli doma u televize. Užijte si poslední teplé dny někde venku v přírodě. V nadcházejícím týdnu by totiž mělo přijít ochlazení. A pokud se vypravíte ven v noci, teple se oblečte, teploty klesnou na 8 stupňů Celsia.

Podívejte se na zajímavosti k sexu a počasí s Dagmar Honsovou:
Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV