V pondělí si přibalte do práce kromě svačiny i dešníky. Nad hlavami budeme mít mraky, ze kterých během dne několik zaprší. Noční teploty 15 až 11 °C. Denní teploty 20 až 22 °C. Mírný jihozápadní vítr.

V úterý bude o něco chladněji. A tak vytáhněte teplejší oblečení a stejně tak jako předešlý den si vezměte deštník. Případně si vezměte volno a užijte si pošmourného dne v posteli u filmu. Bude totiž zataženo až oblačno, déšť nebo přeháňky. Noční teploty 16 až 12 °C. Denní teploty 16 až 18 °C. Mírný západní vítr.

Ve středu konečně vysvitne sluníčko. Ovšem ne na dlouho, odpoledne by mělo od západu přijít oblačná obloha s přeháňkami. Noční teploty 13 až 11 °C. Denní teploty 20 až 22 °C. Čerstvý jihozápadní vítr.

Čtvrtek bude typickým podzimním dnem. Teplé kabáty nebudou třeba, vystačíte si s lehkým svetříkem a skládacím deštníkem. Bude oblačno, občas přeháňky. Noční teploty 14 až 12 °C. Denní teploty 18 až 20 °C. Mírný jihozápadní vítr.

V pátek už se zase ochladí, a tak vytáhněte podzimní kabát, ideálně s kapucí. Stále bude oblačno až polojasno s přeháňkami. Noční teploty 12 až 10 °C. Denní teploty 16 až 18 °C. Mírný jihozápadní vítr.

Sobota bude nejchladnějším dnem týdne. A dokonce i nejpochmurnějším. Bude zataženo až oblačno s přeháňkami. Doporučujeme si tak najít zábavu pod střechou. Noční teploty 13 až 11 °C. Denní teploty 15 až 17 °C. Mírný západní vítr.

V neděli bude o stupínek tepleji. Stále očekávejte oblačno s přeháňkami. Noční teploty 13 až 11 °C. Denní teploty 16 až 18 °C. Mírný západní vítr.

Dagmar Honsová o tom, jak nám počasí ovlivňuje chutě na sex:
Video
Video se připravuje ...

Sex a počasí: Ženy to rády v létě, mužům haraší s příchodem zimy Blesk TV