Dopravní změny v souvislosti s konáním kulturních akcí v Karlíně vzniknou v pátek 23. června. Na celý den se uzavře Křižíkova ulice v úseku mezi ulicemi Peckova a Kollárova, tedy před kostelem svatého Cyrila a Metoděje. Na Karlínském náměstí se po celý den zavře velké parkoviště mezi ulicemi Křižíkova a Sokolovská.

Křižíkovu ulici čeká omezení i nadcházející den. V sobotu 24. června se ulice uzavře v úseku Peckova – Thámova, mezi Šaldovou a Thámovou pak sice bude možné vjet, místo ale bude v režimu slepé ulice, kudy neprojedete dál. Stejně neprůjezdná bude Thámova mezi ulicemi Pernerova – Křižíkova, kde bude vjezd možný právě z Pernerovy ulice.

Na Karlínském náměstí bude v rámci sobotních omezení pokračovat uzavírka parkoviště mezi Křižíkovou a Sokolovskou, v úseku Peckova – Kollárova se pak náměstí uzavře úplně. V obou těchto zmiňovaných ulicích se navíc nebude smět parkovat na stranách, které přiléhají k místnímu parku.

Komplikace částečně zasáhnou ještě do neděle 25. června. V tento den se dopravní omezení v uváděných oblastech bude objevovat do 12 hodin. Radnice upozorňuje řidiče, aby kvůli dočasným změnám sledovali aktuální změny v dopravním značení.

Změny v dopravním režimu, ovšem trvalé, nyní řeší také Letná. Tady ubylo parkovacích míst u křižovatek a přechodů pro chodce. Podívejte se, jak to teď v Praze 7 v ulicích vypadá: