Tradičním místem konání bude opět vysočanský  Wellness Hotel Step a jeho Sportcentrum. „Na ploše téměř šesti tisíc metrů čtverečních ve 4 halách se představí více než 400 autorů, řada z nich s vlastní samostatnou galerií. Vystaveno bude téměř 1 000 kusů autorských quiltů včetně kolekcí poprvé představených ve střední a východní Evropě a několika celosvětových premiér,“ uvedli organizátoři.

Třetinu celkové plochy pak obsadí obchody. Jako součást výstavy Prague Patchwork Meeting budou mít návštěvníci možnost zúčastnit se různých workshopů s renomovanými evropskými lektory, a to nejen na téma šití, ale i tisku na látku a kreativního vytváření povrchů.

Mezinárodní výstava se označuje největší přehlídkou kombinovaných textilních technik nejen u nás, ale i ve střední a východní Evropě. Hlavní kolekce zahrnuje téměř 1000 kusů převážně nástěnných quiltů, moderní tapiserie, z celého světa a výběr autorských prací z České republiky.

Obchody v prodejní části nabídnou široký výběr látek, pomůcek, textilních doplňků, šicích strojů, osvětlení, korálků, dekorací a barev na textil a nově i sortiment pletacích přízí. Akce potrvá od 31. března do 2. dubna. Za základní vstupné zaplatíte 150 korun a za permanentku na tři dny pak 350 korun.

Podívejte se, jak to na výstavě vypadalo loni:

Fotogalerie
6 fotografií