Pokud máte hluboko do kapsy, tak jsou záchody na Palmovce pro vás to pravé. Zaplatíte tady pouhých pět korun, ať jste muž, a nebo žena. A to za použití wc a mytí rukou. Stejnou částku ale zaplatíte, i když si ruce pouze opláchnete. Co je to za logiku? A jaký zážitek si vlastně odnesete z návštěvy záchodků?

Toaletní papír si musíte odrolovat hned u vchodu, kde je jedna role společná pro muže i ženy. A tak se dostáváte do nepříjemné situace v momentě, kdy musíte odhadnout, kolik papíru budete potřebovat.

Vyrazíte na záchod, zavřete, zamknete, ale… Věšák nikde! A tak nezbývá, než si věci pověsit na kliku, čímž si ušpiníte dlouhý kabát. Zvlášť teď v zimě, kdy je všude tolik našlapáno.

Tři zásadní věci

Pokud máte chuť vyhodit něco do smetí, smůla. Na toaletě nechybí tedy jen role toaletního papíru a věšák, ale i koš. Ten objevíte až u východu

Co oceňujeme, že alespoň jsou záchody udržované v dobrém stavu. Mýdlo je taky doplněné, a tak si naštěstí na konci té hrůzy můžete umýt ruce. Následně je vysušíte pod fukarem a jdete zpět vstříc Palmovce.

Hodnocení WC v metru ve stanici Palmovka je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 5

Podívejte se, jak to na záchodech vypadá:

Fotogalerie
13 fotografií