V pondělí nás čeká polojasná až oblačná obloha a místy se mohou objevit i přeháňky a bouřky. Deštníky bychom proto neměli zapomenout doma. Denní teploty se budou pohybovat mezi 18 až 22 stupni Celsia. Přes noc teploty mohou klesnout až ke 12 stupňům. Během pondělního dne povane mírný až čerstvý severovýchodní vítr.

Předpověď počasí na úterý slibuje vyšší teploty, ty by se tak měly vyšplhat až na 26 stupňů Celsia. Přes den nás čeká polojasná obloha s občasným deštěm a bouřkami. Během dne povane slabý jihozápadní vítr.

Ve středu bude většinou polojasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 25 až 29 stupni Celsia. Noční teploty mohou klesnout ke 12 stupňům Celsia. Během dne povane slabý severovýchodní vítr.

Denní teploty se vyšplhají až na 31 stupňů Celsia.
Autor: Shutterstock

Čtvrtek slibuje nejvyšší teploty z celého týdne, které se budou pohybovat mezi 27 až 31 stupni Celsia. Ani ve čtvrtek ale nezapomeňte deštníky doma. Čeká nás oblačná obloha s přeháňkami a bouřkami. Během dne povane slabý jihovýchodní vítr.

V pátek bude oblačno s přeháňkami a bouřkami, přičemž denní teploty se budou pohybovat mezi 26 až 30 stupni Celsia. Během dne povane slabý jihovýchodní vítr. Noční teploty mohou klesnout ke 14 stupňům Celsia.