V sobotu bude polojasno až oblačno, během dne nás čekají jen ojediněle přeháňky. Ráno potom místy mlhy. Noční teploty se budou pohybovat mezi 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 20 až 24 °C. Během dne povane slabý jihozápadní vítr.

V neděli bude jasno až polojasno. Noční teploty se budou pohybovat kolem 14 až 10 °C. Denní teploty vystoupají na krásných 24 až 28 °C. A během celého nedělního dne povane mírný jihovýchodní vítr.

Příští týden přinese zpočátku přeháňky i bouřky, teploty se budou držet na 25 stupních

Přechodné ochlazení přinese v příštím týdnu pouze úterý. A čeká nás týden ve znamení sportovních aktivit.

V pondělí bude polojasno, od západu potom přibývání oblačnosti s přeháňkami a bouřkami. Noční teploty se budou pohybovat mezi 15 až 11 °C. Denní teploty vyšplhají na 21 až 25 °C, na západě na 19 °C. Během dne povane mírný jižní vítr.

V úterý bude oblačno až polojasno, místy, zejména na východě, nás čekají  přeháňky a také bouřky. Noční teploty se budou pohybovat mezi 15 až 11 °C. Denní teploty vystoupají na 15 až 19 °C, na východě až na 23 °C. Během dne povane mírný severozápadní vítr.

Ve středu bude polojasno, ojediněle i s přeháňkami nebo bouřkami. Noční teploty se budou pohybovat kolem 12 až 8 °C. Denní teploty vyšplhají na 20 až 24 °C. A během středečního dne povane slabý severovýchodní vítr.

Ve čtvrtek bude polojasno, ojediněle s přeháňkami, na západě i s bouřkami. Noční teploty budou 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 21 až 25 °C. Během dne povane slabý severozápadní vítr.

V pátek bude polojasno, místy potom s přeháňkami a bouřkami. Noční teploty mohou klesnout na 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty vyšplhají na 22 až 26 °C. Během dne povane mírný jihozápadní vítr.