V policejních vysílačkách se hlášení začalo ozývat v pátek večer chvíli před osmou hodinou. V dlouhé Radotínské ulici se čelně srazila dvě auta a jejich součástky byly rozsypané všude po okolí. Jednoho z řidičů pak museli hasiči vyprošťovat.

Nutný byl i zásah povolaného lékaře: „Na místo vyjelo lékařské auto a dvě záchranná vozidla. Muž ve věku 44 let měl poranění hlavy a ruky a byl převezen do Motolské nemocnice na traumatologické oddělení. Druhý muž ve věku 27 let podstoupil v nemocnici jen preventivní prohlídku,“ prozradila mluvčí pražské zdravotní záchranné služby Jana Poštová.

Video
Video se připravuje ...

Ošklivá srážka dvou aut v Radotínské ulici. Aktu.cz

V jednom z vozidel jel i třetí pán, ten ale od nehody rychle zmizel: „Můžu potvrdit, že byl povolán psovod, který pátral po účastníkovi nehody, který utekl. Mohlo to být způsobeno šokem, ale samozřejmě nelze vyloučit, že nechtěl přijít do kontaktu s policisty z různých důvodů. Zatím nemám informace, jestli byl vystopován,“ řekl pro Blesk.cz mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Policie bude případ nadále prošetřovat.

Fotogalerie
11 fotografií