Tahle pejskařka rozhodně nebyla žádný něžný kvítek, jak se na pravou dámu sluší a patří. Když v Praze 13 v úterý ráno venčila svoji „smečku“, jeden z mazlíčků vykonal svoji potřebu na trávě. Žena chtěla odejít a nechat exkrement napospas svému osudu. Jenže to se nesmí. Strážník, který právě poblíž hlídal přechod u základní školy v Socháňově ulici, ji vyzval, aby po svém psovi uklidila. 

To však netušil, jak neuvěřitelnou reakci v pejskařce vyvolá. „Agresivní ‚pejskařka‘ do strážníka kopala, bila ho pěstmi do obličeje a nakonec ho pokousala na rukou a na noze,“ popsala ženino bizarní a šílené chování mluvčí strážníků Irena Seifertová. Nebohému strážníkovi pak na pomoc přispěchala další hlídka. „Ta ženu na zemi zafixovala, přiložila jí služební pouta a omezila ji pro podezření ze spáchání trestného činu na osobní svobodě,“ uvedla Seifertová.

Pokousaný muž skončil se zraněními mimo jiné od ženiných krvelačných zubů v jedné z pražských nemocnic a je v pracovní neschopnosti. „Případem se nyní zabývá Policie ČR. Přestupek proti veřejnému pořádku byl postoupen správnímu orgánu,“ dodala mluvčí.

Fotogalerie
3 fotografie