Policisté pátrají po muži, který vykradl obchod v Ječné ulici v Praze. Za vším nejspíš stojí roztržitost prodavače, který sice měl otočit klíčem v obou zámcích vstupních dveří, ale nevšiml si, že nejsou zcela dovřené do futer.

„Tohoto detailu si ale zjevně posléze všimli dva náhodní kolemjdoucí. Ti nejprve zkusili, zda jsou dveře skutečně otevřené. A ve chvíli, kdy se ukázalo, že ano, vešli do obchodu a prohlédli si doslova vše, tedy jak vystavené zboží, tak i zázemí prodejny. Tehdy ale tito dva zvědavci nic neodcizili a z provozovny odešli pryč,“ popsal k události policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jeden z nezvaných návštěvníků se však později na místo činu vrátil. Tentokrát už ale během několika desítek vteřin obchod vykradl, odnesl si odtud věci za bezmála 20 tisíc korun. „Byť policisté z místního oddělení Nové Město disponují záběry z bezpečnostních kamer, nenechavce se jim zatím vypátrat a zadržet nepodařilo. Proto prosíme spoluobčany o pomoc,“ dodal Tomáš Hulan. V případě, že zloděje poznáváte, volejte linku 158.

Fotogalerie
7 fotografií