V ulici U Bulhara napadla žena, pravděpodobně cizího původu, devětačtyřicetiletého muže. Ze záběrů bezpečnostní kamery je zřejmé, že si muž ženy nevšímal, ničím ji neprovokoval. Sám byl nicméně v poněkud podroušeném stavu, v důsledku kterého, bez cizího zavinění, ztratil rovnováhu a spadl na zem.

Hledaná žena v tu chvíli začala muže kopat do hlavy a do obličeje. Po jejím odchodu se muže následně zastala dvojice kolemjdoucích. Hledaná žena se ovšem ještě vrátila a muže opět nakopla. Poté odešla a podle svědectví odjela tramvají směrem na Žižkov. Přivolaná záchranná služba muže v bezvědomí odvezla do nemocnice.

Viděli se poprvé

Podle výpovědi napadeného muže se s ženou viděl poprvé několik hodin předtím v nedalekém baru. Už tam se jej žena snažila inzultovat a napadla jej skleněnou lahví. Proto muž, na doporučení ochranky, podnik opustil. „Jelikož je dle zjištěných skutečností hledaná žena cizinka a hrozí tedy její vycestování z republiky, dělají detektivové vše pro to, aby ženu našli v co nejkratší možné době,“ uvedl mluvčí Policie ČR Tomáš Hulan.

. Žena je podezřelá z pokusu o těžké ublížení na zdraví. V případě shledání a prokázání viny jí hrozí až 10 let odnětí svobody. Policie se proto obrací na občany s prosbou o pomoc při pátrání. V případě informací, které by v pátrání po hledané ženy pomohly, mají lidé volat na tísňovou linku 158.