Celou dobu v ruce držel nůž a neváhal ho použít. Mladík, který si za své agresivní chování může jít sednout do vězení až na tři roky, při rvačce bodl do břicha jiného návštěvníka baru. 

„Původně se jednalo spíše o takovou postrkovanou, která ale posléze přerostla v pěstní souboj. Nakonec došlo na „férovku“ jeden na jednoho, při které se ale hledaný mladík zachoval poměrně unfair. Nožem svého soka zasáhl do oblasti střev,“ popsal incident policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Mladík zabodl do druhého mladíka nůž:

Dva za jeden večer

Tím to ale neskončilo. Prát se začal vzápětí i s jeho kamarádem. „Ze záběru bezpečnostní kamery je zřejmé, že hledaný mladík tohoto soka v závěru potyčky nakopne do hlavy a ten zůstane bezvládně ležet na silnici,“ dodal Hulan.

Takhle zachytili mladíka, jak kopal do protivníka:

Celou událost nyní prošetřují kriminalisté prvního oddělení prvního policejního obvodu pro podezření z trestných činů těžké ublížení na zdraví a výtržnictví. „Hledané mladíky se ale do této doby nepodařilo ztotožnit a vypátrat, což je důvod, proč nyní prosíme o pomoc širokou veřejnost. Pokud tedy hledané na záběrech kamer poznáváte, znáte jejich totožnost, potažmo místo jejich pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ řekl Hulan nakonec.

Fotogalerie
5 fotografií