Po čtyřech fotbalových fanoušcích, kteří se poprali při zápase na začátku května ve Vršovicích, pátrá policie. „K události došlo šestého května na stadionu Bohemians 1905 při zápase s SK Slavia Praha. Diváci nejprve spořádaně sledovali klání „svých“ celků, ale to pouze do jednačtyřicáté minuty, kdy z ničeho nic vyvstala na hlavní tribuně vřava, která přerostla v potyčku fanoušků obou celků,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Přerušení zápasu

Situace se tak vyhrotila, že rozhodčí zápas musel přerušit, za což byl následně domácí klub i potrestán. „Popsané nesportovní chování diváků nyní prošetřují kriminalisté pro podezření z trestného činu výtržnictví. Ti disponují záběry, na kterých je celé dění zachyceno,“ řekl Hulan.

Podívejte se, jak se poprali fotbaloví fanoušci:

Video
Video se připravuje ...

Na stadionu ve Vršovicích se poprali fanoušci. Po výtržnících pátrá policie. Policie ČR - Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy

Dosud se však pražské policii nepodařilo ztotožnit všechny účastníky, kteří se bitky účastnili, a kteří jsou podle informací policie dokonce s největší pravděpodobností hlavními aktéry či dokonce organizátory vyvstalé situace. „Proto se nyní kriminalisté obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud kdokoli poznáváte mladíky zachycené na přiložených fotografiích, znáte jejich totožnost, potažmo jejich místo pobytu či pohybu, předejte prosím tyto informace kriminalistům čtvrtého policejního obvodu prostřednictvím linky tísňového volání 158,“ dodal mluvčí.
Fotogalerie
8 fotografií