Neznámý muž si zašel 28. března před patnáctou hodinou odpoledne do jedné z luxusních prodejen v Pařížské ulici. Tam využil nepozornosti zaměstnanců a ukradl sluneční brýle za pět a půl tisíce korun.

Ty ho zjevně zaujaly natolik, že s nimi bez zaplacení z obchodu odešel. „Na záběru z kamery je vidět muže, který stojí u prodejní vitríny a drží v ruce vystavené brýle,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jelikož se zloději krádež evidentně zalíbila, na stejnou prodejnu „zaútočil“ ještě jednou, a to v pátek 7. dubna chvilku po sedmnácté hodině. I tentokrát využil nepozornosti zaměstnanců a z obchodu si v tomto případě odnesl boty za skoro jedenáct tisíc korun.

„Na záběrech z kamer je vidět, jak si je strká do předem připravené tašky a bez zaplacení obchod opouští. Celkovou škodu jsme vyčíslili na částku přesahující šestnáct tisíc korun,“ dodal Rybanský.

Policie po muži na kamerových záběrech pátrá, pokud ho tedy poznáváte, kontaktujte linku 158. Za trestný čin krádež hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Podívejte se, jak zloděj vypadá:

Fotogalerie
3 fotografie