Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šílené výroky vražedkyně z Anděla: Chtěla pomilovat mrtvolu, znásilňovala psy

/
  • V pondělí proběhlo soudní líčení s vražedkyní Michelle S. (33).
    6. března 2017 ● 18:43

    V pondělí 6. března řešil Městský soud v Praze ve Spálené ulici případ vraždy v supermarketu v OC na Smíchově a pokus o vraždu v kavárně na Malé Straně. Oba trestné činy má na svědomí vražedkyně Michelle S. (33). Tu soudní znalci a sexuologové označili za sexuálního devianta a psychicky narušenou osobu, podle nich však vraždila zcela při smyslech, dokonce vraždu v obchodě cestou z léčebny plánovala. Obžalované hrozí až doživotí, rozsudek by soud měl vynést zítra. A co všechno v soudní síni z úst Michelle S. zaznělo?

  • 1.

    Drogy a alkohol

    Vražedkyni z Anděla v poutech v pondělí k soudu doprovodila policejní ochranka, která Michelle S. po celou dobu bedlivě hlídala. Obžalovaná u soudu měla dva obhájce, kteří se po polední přestávce vyměnili, na úvod však soudci sama popsala, co a jak provedla a z jakého důvodu. Když se jí soud zeptal, jak žila v posledních letech, odpověděla následovně: „Dvanáct let jsem pracovala jako zdravotní sestra. Poslední léta jsem brala drogy, třeba pervitin. Dost jsem i pila pivo, tak 5 až 10 denně. Do práce jsem vždy ale chodila střízlivá.“ Přiznala, že alkohol i drogy kombinovala s léky.

    Obžalovaná Michelle S. u soudu
    Autor: Foto Blesk - David Malík

  • 2.

    Po hádce chtěla zabíjet

    Michelle S. u soudu detailně popsala, jak se pokusila o vraždu na dámských toaletách v kavárně, kde si svlékla tričko a pokusila se jím Danielu K. uškrtit. „Pohádala jsem se s cikány na ubytovně, tak jsem musela pryč. Po cestě na pivo jsem dostala obrovskou chuť uškrtit nějakou dívku a následně se s ní pomilovat, tak jsem to v kavárně na záchodech udělala, ale ta holka hrozně křičela,“ popsala u soudu obžalovaná.

    Ředitel Bohnic v rozhovoru pro Blesk tvrdil, že o útoku v kavárně nic nevěděl.
    Autor: koláž Blesk.cz

  • 3.

    Frustrace

    Vražedkyně popsala i osudný den, kdy odešla z Bohnic a jela na Anděl zabíjet. Podle jejích slov měla u sebe pouze 3 tisíce korun a to jí na měsíc bydlení a jídlo nestačilo. O svém záměru lékařům při odchodu řekla. „Bylo 21. července, 9 hodin ráno, když jsem byla na pavilonu 23 a byla velká vizita. Měla jsem konflikt s jinou pacientkou, raději mě pustili, protože jsem byla agresivní. Agresivně jsem se chovala i den předtím, kdy jsem byla na keramice, tam seděla jedna žena vedle mě a já jsem se udělala,“ řekla u soudu Michelle S.

    Vražedkyně na Andělu zabila náhodnou kolemjdoucí.
    Autor: archiv Blesku
    „Než jsem odešla, řekla jsem primáři, že chci někoho zabít, ale nikdo s tím nic neudělal,“ popsala obžalovaná. „Šla jsem hledat ubytovnu, tu jsem nenašla, tak jsem se rozhodla jet do supermarketu na Smíchov, tam vzala nůž, vyhlídla si danou paní a šla jsem a zabila ji. Pak už jsem jen čekala na policii,“ dodala. Oběť prý byla podobná její adoptivní matce.

     

  • 4.

    Zoofilie

    Obžalovaná třiatřicetiletá Michelle S. o sobě několikrát u soudu řekla, že je sexuální deviant, dokonce přiznala, že její choutky začaly, už když byla dítě. „Sadistické myšlenky jste měla před pokusem o vraždu, nebo až potom?“ zeptala se obžalované u soudu žalobkyně. „Znásilňovala jsem psy, týrala jsem zvířata, byla jsem agresivní už v dětství,“ uvedla Michelle S. 

    Ještě před začátkem proměny – Michaela v říjnu 2011. U soudu přiznala, že se ukájela na zvířatech.
    Autor: Facebook

  • 5.

    Kanibalismus, agresivita a hormony

    Michelle S., dříve Karolína Š., u soudu popsala i svou hormonální proměnu, kdy se snažila o to, aby se stala plnohodnotným mužem. Proměnu však nemohla dokončit, po hormonech, které jí lékaři podávali, začala být agresivní. Dokonce tak moc, že chtěla zabít jednu z kolegyň v motolské nemocnici a sníst její játra. „Když jsem byla na hormonální léčbě, měla jsem myšlenky, že bych jedné zdravotní sestře v Motole vyřízla játra a osmažila si je na kmíně a snědla je. Řešila jsem to s lékaři, ten se nad tím jen podivil,“ popsala obžalovaná a také dodala: „Od přeměny jsem upustila, když mi lékař řekl, že mi nepřišijí penis, protože jsem sexuální deviant. Stále se cítím být mužem v ženském těle,“ dodala.

    Obžalovaná chtěla vraždit už v Motole.
    Autor: Blesk - Karel Kopáč

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

hejpockej:  „Než jsem odešla, řekla jsem primáři, že chci někoho zabít, ale nikdo s tím nic neudělal,“ popsala obžalovaná. Ptam se, jak je mozne, ze KOMISE tvrdi, ze LEKARI NEPOCHYBILI? Vsude jinde na svete, by takovyhle nekompetentni hovada prisli o licenci. Ale v Cesku nepochybili.

(07. 03. 2017 23:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy