Policisté ale v případu nadále žádají veřejnost o pomoc. Na linku 158 se jim mají ozvat zejména lidé, kteří v pátek večer 21. října nebo nadcházející ráno zaznamenali ve zmíněné lokalitě střelbu nebo viděli někoho, kdo rychle odchází či utíká z lesoparku. Stejně tak uvítají informace o tom, kde se zavražděný před svou smrtí pohyboval.

Muž byl podle zjištění kriminalistů zabit v noci na sobotu 22. října, konkrétně mezi půlnocí a 04:00. Současně vyloučili, že by vražda měla loupežný motiv.

Zavražděnému sice zmizel mobilní telefon, ale při vyšetřování policisté zjistili, že až po smrti. Dotyčného, který mrtvého muže okradl, policisté vypátrali a následně zjistili, že s vraždou nemá nic společného.

Podle dřívějších informací policie byl zavražděný naposledy viděn v pátek kolem 23:00 v jednom nákupním centru na Smíchově. Nově detektivové zjistili, že kolem 23:30 se pohyboval v oblasti Šmukýřky. Neví ale, zda byl muž zavražděn při cestě od Šmukýřky k Plzeňské ulici, nebo naopak cestou od Plzeňské ulice.

Podívejte se, jak zavražděný muž vypadal a co měl na sobě:

Fotogalerie
7 fotografií