S Hanou H., milovanou maminkou, manželkou, dcerou, snachou, přítelkyní a svědomitou kolegyní z práce, která byla před týdnem brutálně ubodaná zezadu, se přišli rozloučit do obřadní síně Na Hvězdičce všichni, kteří ji znali a měli rádi. 

Obřad začal úderem 12. hodiny a skončil několik minut před půl jednou. Místo před rakví zaplavily květiny. Pozůstalí bezeslova plakali, v síni jen občas někdo zašeptal, jak se tohle mohlo stát. Poslední hudba na rozloučenou zazněla skladba z pohádky Křemílka a Vochomůrka v instumentální podobě.

Video
Video se připravuje ...

Nářek i vzpomínky na pohřbu Hany H., ženy, kterou v Tesku zavraždila Michala S. Lukáš Červený

Slovo převzala řečnice

Zdrcenou rodinu v proslovu zastoupila řečnice, která připomněla 20leté manželství paní Hany H., co všechno měla v oblibě, že ráda zahradničila, vařila. „Ráda zůstávala svému manželovi nablízku, třeba při společných chvílích u zahradničení," uvedla řečnice a došlo i na poděkování od nejbližších. „Manžel a děti Ti děkují za tvoji nezištnou lásku,“ dodala na závěr proslovu. Po skončení obřadu rodina začala přijímat kondolence. Manžel, synové a rodina jen těžko skrývali pláč.  

VŠE O PŘÍPADU VRAŽDY V TESKU ČTĚTE ZDE>>> Výpovědi z Bohnic >>> Jak její propuštění vysvětluje léčebna? >>> Kdo je vražedkyně z Anděla?

Fotogalerie
40 fotografií