S bývalou spolupacientkou vražedkyně z Anděla z Psychiatrické nemocnice Bohnice jsme se sešli přímo v bohnickém areálu. Blesku se ozvala, protože chtěla uvést na pravou míru, kdo Michala S. opravdu byla.

„Poznali jsme se v léčebně v Bohnicích, kde jsem byla hospitalizovaná v únoru a Michala S. se mnou byla na pokoji. Byly tam i jiné holky,“ prozradila dívka, která nechce být jmenovaná. „Michelle, jak jsme jí v nemocnici říkaly, je nekrofilka, zoofilka a lesbička,“ uvedla spolubydlící vražedkyně a dodala, že to na ni také zkoušela jako na ostatní pacientky. 

„Myslím, že se i několikrát během několika týdenní léčby do někoho zamilovala, nikoliv tedy do mě, protože je spíš na starší ženy, nejlépe přes 40 a výš,“ dodala. Podle ní právě proto zaútočila na starší ženu a ne na ženu mladší. „Všechno to do sebe zapadá Michelle byla hodně nemocná. Jako oběť si vybrala ženu 54 let, milovala starší ženy a byla nekrofilka, podle mě ji vražda starší ženy musela hrozně uspokojit,“ řekla bývala spolupacientka.

„Milovnice koček?“

Na sociálních sítích to vypadá, že nejbližšími přáteli pro Michalu byly kočky. Avšak žena, kterou vražedkyni z Teska zná, prozradila Blesku něco těžko uveřitelného. Michala S. se jí údajně měla svěřit, že svou kočku uškrtila. „Ano, je to pravda. Sama mi řekla, že svojí kočku zardousila a pak se na ní sexuálně uspokojila. Podle mě to však udělala jen z toho důvodu, že dlouho sbírala odvahu, že to samé provede nějakému člověku,“ vysvětlila.

Ještě před začátkem proměny - Michaela v říjnu 2011
Autor: Facebook

Pochybili lékaři z Bohnic

Během rozhovoru došlo i na otázku, zda se dalo útoku Michaly S. nějak předejít. Její spolubydlící má na věc jasný názor. „Ano, dalo se tomu předejít. Michelle neměli lékaři pustit, protože se mi svěřila, že se necítí ve své kůži. Ale to řekla jen několika málo lidem, na doktory hrála divadlo, protože byla moc chytrá,“ zakončila vyprávění spolupacientka z léčebny v Bohnicích.

Fotogalerie
17 fotografií