Martin Michalu S. (33) zná už sedm let. Poznali se u stánku, kam chodí s chlapy někdy před prací a někdy po práci na pivo. „Bydlím u stánku u metra Nádraží Holešovice zhruba 50 metrů. Michalu jsem poznal právě tam, kde nás minimálně jednou týdně navštěvovala,“ řekl pro Blesk.cz Martin. 

„Když jsem se dozvěděl, že někoho zavraždila na Andělu, tak jsem tomu nemohl uvěřit. Věděl jsem, že se léčí v Bohnicích, kam delší dobu docházela, ale nevěděl jsem, že by byla něčeho takového schopná,“ prozradil známý vražedkyně.

Potyčka v obchodním domě na Andělu skončila tragicky. Jedna žena druhou zabila.
Autor: Zbyněk Pecák

Diagnóza z Bohnic

Když loni v létě přišla Michala S. ke stánku na pivo, neostýchala se Martinovi a dalším přítomným ukázat zprávu od lékaře z Psychiatrické nemocnice Bohnice, ve které bylo napsáno, že je sexuální agresorka. „Všichni jsme se tomu zasmáli. Michala vypadá sice trochu víc jako chlap, ale pořád jsem ji bral jako ženu a nevadilo jí to. Přišlo nám vtipné, že sexuálními agresory jsou spíše muži než ženy,“ vzpomněl si Martin, kterému nikdy nepřišla agresivní.

„Viděl jsem ji střízlivou, opilou a i úplně namol, a nikdy neprojevovala nějaké známky agrese, a ani jsem si nevšiml, že by se nějak jinak chovala k ženám. Vím, že byla lesba nebo co, ale to jsem neřešil,“ uvedl.

Martin, který vražedkyni Michalu S. zná, blíže prozradil také něco z jejího dětství. „Jmenovala se Karolína S. a byla adoptována. S novými rodiči však neměla ideální vztah, a jakmile dospěla, odstěhovala se. Téměř se s nimi nevídala,“ řekl Martin. Cestu si k adoptivním rodičům našla údajně až v posledních dvou letech.

Fotogalerie
18 fotografií

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE