Do centra Plzně vyjížděla hlídka strážníků k psychicky narušené ženě. Tu strážníci už znali z minulosti, bosá totiž posedávala na různých místech v plzeňských ulicích.

„Teď seděla na lavičce, kde se obnažovala. Přitom vykřikovala nesmyslné věty a hesla,“ popsala mluvčí městské policie Jana Pužmanová s tím, že žena začala být postupně vůči strážníkům agresivní a záchranáři ji převezli na psychiatrii plzeňské fakultní nemocnice.

U Hlavního vlakového nádraží, na křižovatce ulic Sirková a Šumavská zase pohoršoval kolemjdoucí zmatený muž. Ten pobíhal s kapesním nožem v ruce a při tom vyřvával jako na lesy.

Řekl, že s kapesním nožem řezal plechovky a při tom hlasitě zpíval. Bojí se prý neonacistů, kteří by se mohli v jeho blízkosti nacházet. Uvedl, že užívá léky na úzkost a deprese,“ řekla Pužmanová.

Při rozhovoru se strážníky se muž třásl a byl dezorientovaný. „Hlídka proto přivolala záchranáře.  Během vyšetření se přiznal, že požil pervitin,“ dodala Pužmanová. Zfetovaného tak za asistence strážníků záchranáři převezli na záchytku.

VIDEO: Pomatená žena v Praze se chovala agresivně, skončila na psychiatrii.

Video
Video se připravuje ...

Strážníci na Vinohradech zatkli pomatenou ženu, která se chovala agresivně. Skončila na psychiatrii. Městská policie hlavního města Prahy