Opilec (30) s chodníkovým lišejem na čele se držel na nohou jen díky tomu, že vášnivě objímal dopravní značku na Jiráskově náměstí. „Kvůli drobné rance na čele ho nejprve prohlédli a ošetřili záchranáři. Ze zdravotnického zařízení vedla již jeho cesta na záchytku,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Další opilce již sbírali strážníci tradičně z chodníků. „Opilý bezdomovec (63) v Doudlevecké ulici nereagoval na podněty, skončil tak na interní ambulanci nemocnice Privamed. Opilý Slovák (59) na Americké třídě se zase přiznal, že celou noc hrál ruletu a pil alkohol,“ řekla Pužmanová. Nadýchal 3,11 promile.

Další muž (38) si rovnou ustlal na tramvajovém ostrůvku ve Skvrňanech, další kuriózně vysvětloval, proč ho nohy neudrží. „Uváděl, že je mu nevolno a chvilku předtím prodělal epileptický záchvat. Když muži dali strážníci dýchnout, přístroj ukázal hodnotu 3,28 promile,“ dodala Pužmanová s tím, že všichni opilci střízlivěli v bezpečí záchytky.

 VIDEO: Tenhle opilec naboural v Brně přímo před služebnou strážníků.

Video
Video se připravuje ...

Ušetřit čas strážníkům chtěl zřejmě opilec (60) v Brně. Na svůj stav je totiž upozornil tím, že naboural autem do sloupu veřejného osvětlení přímo před jejich služebnou. Městská policie Brno