Incident vyvolal velkou debatu na sociální síti. Agresora někteří lidé poznali, upozornili i na to, že se jedná o bývalého trénovaného boxera. Dokonce je volně dostupné i video s jedním z jeho zápasů, ve kterém skončil knokautovaný na zemi.

O to větší obdiv sklidila mladá kuchařka, která se svého kolegy zastala a složila útočníka k zemi. „Gratuluji, že si troufla na boxera. Za její odvahu palec nahoru,“ napsala Ivana.

Hrdinka přitom s pomocí barmanovi nezaváhala ani na okamžik. „Viděla jsem, jak kolegu bije pěstmi do hlavy, tak jsem útočníka zezadu stáhla k zemi. Naštěstí přiběhli další lidé a pomohli,“ popsala mladá kuchařka s tím, že pak agresora z lokálu vyvedli.

Barman musel vyhledat lékařské ošetření, skončil totiž s ulomeným zubem, zhmožděným krkem, ramenem a rukou. „Je to nepříjemné, jde o pravou ruku a já jsem pravák,“ řekl David. Ten nyní musí kvůli zranění nosit speciální krční límec. 

„Případ zatím řešíme jako přestupek proti občanskému soužití,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že se ještě čeká, jak se bude vyvíjet barmanův zdravotní stav.

Fotogalerie
8 fotografií