Jarda odešel z domova minulé úterý a od té doby o něm rodina nevěděla. „Údajně jel do Plzně. V pátek měl odjet s kolegy do práce, ale vůbec nedorazil domů, kolegové o něm také nic nevědí a také ho hledají,“ zveřejnil bratr pohřešovaného na sociální síti prosbu o pomoc při pátrání.

Navíc Jardův mobil byl od středy nedostupný. Zoufalá rodina obvolala nemocnice, jestli někde neleží zraněný. Nikde ale nebyl, a tak se nakonec jeho blízcí obrátili na policii. Ta po Jardovi vyhlásila jako po pohřešovaném pátrání.

Pátrání po Jardovi sdíleli i lidé na sociální síti. Všichni o něj měli strach, dokonce se už obávali i nejhoršího. Přesto doufali, že se najde v pořádku.

A to se také stalo. Ale asi jinak, než by jeho blízcí čekali. Jardu objevili strážníci mezi skupinkou homelessů, ke které se v Plzni přidal. „Strážníkům pomohla jejich místní a osobní znalost. V Husově ulici před bankou ho objevili ve skupince asociálních osob,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

„Po ztotožnění bylo dalším prověřováním ještě potvrzeno, že se skutečně strážníci nemýlili a muž ze Žlutic byl opravdu veden v policejních evidencích jako osoba pohřešovaná,“ dodala Pužmanová s tím, že nalezeného muže strážníci předali policistům k dalšímu šetření.

VIDEO: K bezdomovcům se přidávají i milionáři, tenhle rozdal majetek a žije v dodávce.

Video
Video se připravuje ...

Milionář rozdal všechen majetek a žije v dodávce. Youtube