Incident se odehrál v Saloonu při pátečním koncertu. Krátce před půlnocí přišel na bar muž, dal si pivo a po chvíli si zapálil cigaretu. Servírka ho upozornila, že se to nesmí. Na žádosti, aby cigaretu típnul, host ale nereagoval.

Barman mu tedy žádost zopakoval a pak se mu pokusil cigaretu vzít a uhasit. „To se mi ale nepovedlo, chvíli jsme diskutovali a host odešel dokouřit ven. Považoval jsem to za uzavřené. Občas se stane, že hosté omylem vytáhnou cigarety, ale většinou si to hned uvědomí, kdyžtak je upozorníme, omluví se a zapálit si jdou ven,“ popsal napadený barman.

Jenže to nebyl případ pátečního hosta. Do lokálu se po chvíli vrátil a začal barmanovi, který si jej dovolil napomenout, vyhrožovat. „Sprostě mě urážel, říkal, že mě zabije. Zavolal jsem kolegovi, že mám na baru problém. Hovor jsem si vzal ven, abych lépe slyšel,“ řekl barman.

Video
Video se připravuje ...

Barman napadený hostem kvůli zapálené cigaretě Romana Vébrová

Když se vracel zpět, stalo se to, co vůbec nečekal. „Ten host mě napadl, mlátil mě pěstmi do hlavy a do krku. Vůbec jsem to nečekal, srazil mě k zemi a moc si toho nepamatuji,“ popsal barman. Naštěstí pohotově zasáhla kuchařka. „Viděla jsem, jak kolegu bije pěstmi do hlavy, tak jsem útočníka zezadu stáhla k zemi. Chtěl se prát, ale to už naštěstí přiběhli další lidé, pomohli mi a toho muže jsme z hospody vyhodili,“ popsala mladá kuchařka.

Barman skončil s ulomeným zubem, zhmožděným krkem, ramenem a rukou. „Je to nepříjemné, jde o pravou ruku a já jsem pravák,“ řekl napadený. Ten nyní musí kvůli zranění nosit speciální krční límec.  

Incidentem se zabývá policie. „Evidujeme případ fyzického napadení obsluhy baru zákazníkem,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová s tím, že policisté na případu intenzivně pracují.

Fotogalerie
7 fotografií