Žena zalarmovala policisty, tvrdila, že den před tím se k ní večer nakvartýroval její zfetovaný přítel, vyhrožuje jí a nechce odejít. „Když policisté dorazili na místo, muž s kamenem v ruce ženě dále vyhrožoval,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Policisté si muže, který byl stále ještě pod drogami, odvedli. „Po provedení neodkladných úkonů byl propuštěn,“ řekla Ladmanová.

Muž se ale k přítelkyni, která už o jeho přítomnost očividně nestála, zase vrátil a znovu jí vyhrožoval. To už žena na nic nečekala a opět zalarmovala policii. Neodbytný přítel na nic nečekal a rychle zmizel.

Policistům ale se zhrzeným milencem došla trpělivost. Druhý den ho, opět pod vlivem drog, zadrželi a skončil v policejní cele. Případ si převzali kriminalisté. „Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody,“ vypočetla Ladmanová.

Muž byl přitom již pravomocně odsouzený za majetkovou trestnou činnost. Nástup do vězení měl ale odložený. Po jeho feťáckých úletech ale na žádost Okresního soudu v Klatovech za mřížemi skončil hned.

VIDEO: Muž s nožem v ruce ohrožoval mladý pár s dítětem.