Kriminalisté vyšetřují vraždu, která se stala 16. května po 20. hodině před domem ve Frýdku-Místku. „Po hádce tam muž (27) střelil druhého muže (†55). Ten následující den v nemocnici zemřel,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Útočníka policisté zadrželi následující den. Zajistili také zbraně, které budou zkoumat znalci. Motivem vraždy mohly být drogy.

„Kriminalisté ohledali místo činu, zajistili stopy, které budou následně zkoumat znalci, a shromažďovali informace ke konkrétnímu podezřelému,“ dodala mluvčí. Střelce policie obvinila z vraždy a výtržnictví, hrozí mu až 20 let vězení.

Umlátil manželku

K další násilné smrti došlo jen o pár hodin později. Žena (†60) tu prožívala muka se svým mužem (64). Agrese vyvrcholila v noci ze čtvrtka na pátek, kdy se neurvalec na ženu opět vrhl a umlátil ji k smrti!

„Z doposud zjištěných informací vyplývá, že ataku předcházely osobní neshody a vliv mohl mít i alkohol,“ řekla Pokorná. Násilníka teď stíhají pro těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Za to mu hrozí až 16 let vězení. Muž je stíhán na svobodě.

VIDEO: Z únosu a vraždy zmizelé české podnikatelky Jany byli obviněni dva Slováci.