„Tančila jsem taneční styl Shuffle od Michaela Jacksona. Na parketě byla tlačenice. Najednou mě někdo zatáhl za vlasy a na obličeji mi přistála sklenice. Všude byla krev,“ zavzpomínala u soudu napadená Denisa.

Podle znalců měla dívka štěstí, že střepy nezasáhly oko, v tom případě by totiž mohlo být zranění daleko fatálnější.

Sarah se k útoku částečně přiznala. Uvedla, že jí chtěla za nevhodné chování vlepit facku, ale zapomněla, že má v ruce sklenici… „Je mi to líto,“ kála se u soudu.

Nekompromisní soud

Ona i její obhájkyně se všemi silami snažily soudy obměkčit. „Klientku celá věc mrzí. K činu došlo za určitého emočního vypětí a stresu, kdy došlo k neshodám mezi dvěma mladými ženami. U soudu nechceme docílit zproštění klientky, jelikož se částečně doznala, ale trestu pod sazbou, aby obžalovaná nemusela jít do výkonu trestu, kam určitě nepatří,“ hájila dříve u soudu modelku její obhájkyně Jarmila Lipnická Pešlová.

Marně. S rozsudkem 5,5 roku, který vyřkl Krajský soud v Ostravě, se ztotožnil i Vrchní soud v Olomouci a nyní i Nejvyšší soud v Brně. Trest je tak definitivní.

Třikrát a dost

Pro Divokou Sarah to totiž nebyl první incident. V minulosti podobně napadla už dvě ženy! Po prvním útoku jí pomohla amnestie tehdejšího prezidenta Václava Klause. V roce 2014 pak v baru v ostravské Stodolní ulici napadla jinou ženu. I tehdy ji udeřila sklenicí do hlavy. Dostala podmínku tři roky se zkušební dobou až do roku 2020. Z toho si ale nic nedělá a přišel třetí útok v Orlové.

Modelka, která v minulosti soutěžila například v Miss Erotika v Bratislavě a pyšní se mírami 94-74-94, tak nyní bude oblékat „slušivý“ vězeňský mundúr. 

VIDEO: Státní zástupce Vít Legerský odůvodňuje trest 5,5 roku pro Sarah Chlebkovou.