Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dětský den v Ostravě: Na výlet do středověku, za pohádkou i na divadlo

/
  • Děti si svůj svátek v Ostravě užijí.
    1. června 2018 ● 13:00

    Dětský den se kvapem blíží a ti, kteří stále neví, jak den strávit příjemně, přinášíme nabídku zajímavých ostravských akcí. V pátek i sobotu se mají děti na co těšit!

  • 1.

    Dětský den ve středověkém stylu

    Že se může pojmout dětský den i trochu jinou formou, ukážou v klimkovických Sanatoriích. Místní lázně se v sobotu od 10 hodin promění ve středověkou oblast. K vidění budou historické vystoupení nebo vyjížďky na koních. Odvážlivci mohou projít Soutěžní stezkou a zabojovat o zajímavé ceny. V kreativní dílničce si každý malý rytíř i princezna vyrobí krásnou památku. Samozřejmostí budou skákací atrakce pro děti, ukázka hasičského auta a mnoho dalšího.

    Klimkovické sanatoria se promění do doby středověku. Kvůli Dni dětí.
    Autor: archiv města

  • 2.

    Dětský den na Masarykově náměstí

    V centru Ostravy na Masarykově náměstí to bude v pátek opravdu žít! Děti si vyzkouší hned několik netradičních, ale i klasických disciplín. Například mohou zajít do obřího aktivního centra Bootcamp, vyzkoušet si adrenalinovou zábavu wipe out zametač, či mohou vylést na horolezeckou stěnu. To ale není vše, k dispozici bude i siloměr, parkour, basketbal, fotbal, cyklohrátky, akrobacie, rescue stanoviště, airbrush tetování a nebo úniková hra hackerovo doupě.

    Děti se na svůj sváteční den mohou těšit i na bohatý program v centru Ostravy na Masarykově náměstí.
    Autor: archiv města

  • 3.

    Dětský den v Zoo Ostrava

    V oblíbené ostravské zoologické zahradě se v pátek na den děti objeví pohádkové postavičky. Připraveno bude také „zvířecí“ hádání a dokonce se bude i malovat na obličej. Pro všechny děti je připraven malý dárek. Ale pozor, akce se uskuteční pouze za hezkého počasí, a to od 9 do 14 hodin.

    V ostravské zoo budou kvidění pohádkové postavičky.
    Autor: archiv Zoo Ostrava

  • 4.

    Dětský den na zámku Poruba

    I na zámku v Porubě bude v pátek o zábavu postaráno. Od 15 hodin se budou moci děti projet na koních nebo mohou poznat Veselou vědu. Hrát se bude i divadlo nazvané Brouhádka. Prezentovat se budou i skauti z různých ostravských oddílů.

    Na zámku v v Porubě bude na Den dětí veselo.
    Autor: archiv Blesk.cz

  • 5.

    Den dětí v Galerii výtvarného umění

    Milovníci divadla mohou zavítat v pátek i do ostravské Galerie umění, kde se dětem představí Radek Pokorný se připravenou divadelní pohádkou O rybáři a jeho ženě. Děti budou moci zavítat i do výtvarné dílničky.

    Děti si svůj svátek v Ostravě užijí.
    Autor: iStock

    Více o Dni dětí si můžete přečíst zde.

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy