Vynikající lékař, který ve frýdecko-místecké porodnici přivedl na svět nespočet dětí, svou práci miloval. Měl jsem rád malá roztomilá miminka a přiznám se, že práce mě velice bavila,“ řekl v rozhovoru pro server Naše Frýdecko-Místecko.cz. 

V kraji působil také v několika gynekologických ordinacích a jeho náhlá smrt jeho pacientkami velmi otřásla. Neznala jsem lepšího člověka a lékaře. Teď už ho nic trápit nebude…,“ napsala jedna z nich.

Podle informací, které se objevily na sociální síti, si oblíbený pan doktor vzal život kvůli rakovině, se kterou několik let bojoval. „Dávali mu půl roku života,“ tvrdí jeho známý.

„Byl to opravdu smutný životní příběh jednoho skutečného odborníka se smolným osudem. Ještě si ale stihl před dobrovolným odchodem splnit životní sen: cestu kolem světa,“ dodal.

Aleš B. byl totiž vášnivý cestovatel. V mládí projel Kanadu a Spojené státy a později i Jižní Ameriku. Pak se na něj usmálo štěstí a začal jako lékař spolupracovat s cestovní kanceláří a staral se o klienty na zájezdech kolem světa. Mimo jiné se tak dostal i na severní pól, kde se jako otužilec koupal v ledové vodě.

Fotogalerie
1 fotografie