Jessie J patří k největším globálním hvězdám současnosti. Prodala miliony alb, její hity jako například Price Tag, Nobody's Perfect, Domino nebo Bang Bang okupovaly první místa hitparád, zpívala pro královnou, získala Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy,“ řekl mluvčí festivalu Jiří Sedlák.

Jessie J vládne podle hudebních odborníků impozantním hlasem a její vystoupení jsou pověstná fantastickou koncertní show. „Dokáže strhnout i ty největší davy, jako třeba v Glastonbury,“ dodala ředitelka festivalu Zlatuše Holušová.

Jessie J je doma v popu, soulu, R&B, eletropopu a hip hopu. Při závěrečném olympijském ceremoniálu si v Londýně s kapelou Queen zazpívala We Will Rock You.

Pomáhala psát i skladby pro Miley Cyrusovou nebo Chrise Browna. A když do skladby Bang Bang přizvala Arianu Grande s Nicki Minaj, stal se z ní celoplanetární hit. „Na Colours of Ostrava přiveze Jessie J nové, dlouho očekávané čtvrté album R.O.S.E.,“ podotkl Sedlák.

Festival Colours of Ostrava se uskuteční od 18. do 21. července v unikátním industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Mezi dříve potvrzenými jmény jsou London Grammar, George Ezra, Paul Kalkbrenner, Cigarettes After Sex, Kaleo, Future Islands, Beth Ditto, Mura Masa, Ziggy Marley, Aurora, Calexico a další.

VIDEO: To byly Colours of Ostrava 2016

Fotogalerie
18 fotografií