Divoké modelce hrozilo až 12 let kriminálu. Přitížilo jí, že se nedoznala v plném rozsahu. „Je mi to líto,“ řekla Sarah na začátku procesu. Sarah se soud snažila přesvědčit, že dívce chtěla uštědřit facku za její nevhodné chování a zapomněla na skleničku v ruce.

„Tančila jsem taneční styl Shuffle od Michaela Jacksona. Na parketě byla tlačenice. Najednou mě někdo zatáhl za vlasy a na obličeji mi přistála sklenice. Všude byla krev,“ zavzpomínala u soudu napadená dívka.

K poslednímu líčení před verdiktem povolala Sarah na pomoc ještě své kamarády, kteří vypovídali rozporuplně a jejich domněnky i nevhodné chování ale soud rozčílily.

VIDEO: Sarah Ch. (23) při vynášení rozsudku, který ji poslal na 5,5 roku do vězení

Klientku celá věc mrzí. K činu došlo za určitého emočního vypětí a stresu, kdy došlo k neshodám mezi dvěma mladými ženami. U soudu nechceme docílit zproštění klientky, jelikož se částečně doznala, ale trestu pod sazbou, aby obžalovaná nemusela jít do výkonu trestu, kam určitě nepatří,“ hájila již dříve u soudu modelku její obhájkyně Jarmila Lipnická Pešlová.

Mohou jí přibýt ještě další tři roky trestu

Znalec z oboru lékařství ale jasně řekl, že útok mohl napadenou dívku oslepit. „Poškozená utrpěla tříštivou zlomeninu horní čelisti a tržnou ránu, co svědčí o působení většího násilí,“ řekl znalec Marek Dokoupil.

Sarah nedávno neúspěšně bojovala o titul Miss Erotika v Bratislavě. Odsuzující rozsudek je pro 178 centimetrů vysokou modelku s mírami 94-74-94 dalším životním neúspěchem. Její sen mít garáž plnou luxusních vozidel se tak pomalu rozpadá…

VIDEO: Státní žalobce Vít Legerský komentuje výši trestu.

Kromě trestu 5 a půl roku jí navíc hrozí, že jí přibudou další tři roky, a to v případě, že jí okresní soud promění podmínku! Navíc musí zraněné dívce vyplatit odškodnění 197 tisíc a uhradit náklady bude chtít i zdravotní pojišťovna. Obhájkyně Sarah se na místě odvolala, rozsudek tak není pravomocný.

Udělala to už potřetí…

Sarah v minulosti byla odsouzena za to, že dala pěstí jiné dívce. Trest jí smazala amnestie prezidenta Klause. Jenže neovládla vášně a další útok na sebe nenechal dlouho čekat. Za napadení ženy sklenicí je právě v podmínce. Přesto na diskotéce v Orlové loni v říjnu opět zaútočila. Denisa skončila se zjizveným obličejem a mohla přijít o oko.

Fotogalerie
11 fotografií