Sarah Chlebková se k činu doznala. „Je mi to líto,“ řekla před začátkem hlavního líčení. Její právnička bojuje o změnu trestní sazby, aby 178 centimetrů vysoká modelka s mírami 94-74-94 nemusela do vězení.

„Klientku celá věc mrzí. K činu došlo za určitého emočního vypětí a stresu, kdy došlo k neshodám mezi dvěma mladými ženami. U soudu nechceme docílit zproštění klientky, jelikož se částečně doznala, ale trestu pod sazbou, aby obžalovaná nemusela jít do výkonu trestu, kam určitě nepatří,“ řekla obhájkyně modelky Jarmila Lipnická Pešlová.

Dostala amnestii

Sarah v minulosti byla odsouzena za to, že dala pěstí jiné dívce. Trest jí smazala amnestie prezidenta Klause. Jenže neovládla vášně a další útok na sebe nenechal dlouho čekat. Za napadení ženy sklenicí je právě v podmínce. Přesto na diskotéce opět zaútočila. Denisa skončila se zjizveným obličejem a mohla přijít o oko.

„Obviněná v baru při poměrně nevýznamném konfliktu udeřila sklenicí do obličeje jinou ženu. Její jednání je klasifikováno jako pokus těžké újmy na zdraví s tím, že podobného činu úderem sklenicí do obličeje vůči jiné ženě se dopustila v minulosti,“ popsala útok státní zástupkyně Brigita Bilíková.

Tančila jako Jackson

Denisa u soudu potvrdila, že útočnici do střetu, k němuž došlo loni v říjnu, neznala. „Tančila jsem taneční styl Shuffle od Michaela Jacksona. Na parketě byla tlačenice. Najednou mě někdo zatáhl za vlasy a na obličeji mi přistála sklenice. Všude byla krev,“ zavzpomínala u soudu napadená dívka.

Denisa u soudu vystupovala sebevědomě. Na chodbě dokonce vyhrožovala novinářům podáním žaloby. Když se jí soudkyně zeptala, kdo jí jako mladistvé naléval ve tři hodiny ráno v baru alkohol, tak si vzpomněla na neznámého dobrodince. „Poprosila jsem neznámého pána, aby mi koupil pivo,“ tvrdila soudkyni poškozená. Soud byl odročen, vypovídat musí i obsluha baru, vyhazovači a také kamarádi obou dívek.

Fotogalerie
4 fotografie