Vyučený truhlář si v minulosti vyslechl již 12 pravomocných rozsudků. Většinou kradl a jednou napadl policisty. Naposledy byl v kriminálu za to, že týral partnerku Andreu.

Zoufalá Andrea svého Miloše přijala i po návratu z kriminálu, ale vztah neměl dlouhého trvání a dvojice se rozešla. Miloslav se nastěhoval k rodičům. Jen syn expřítelkyně jej upozorňoval na to, že si máma našla nového chlapa. Miloš začal bývalé lásce vyhrožovat smrtí.

Šel najisto

Miloslav dle státní zástupkyně situaci neunesl a 14. listopadu vnikl na zahradu domu, v němž expřítelkyně žila. „Schoval se za roh a ve chvíli, kdy pár vyšel z domu, na něj zaútočil se slovy: „Já jsem říkal, že vás všecky pozabíjím,“ uvedla státní zástupkyně.

Napadený Mirek měl štěstí, protože bylo venku chladno a měl na sobě tlustou koženou bundu. Navíc se Miloš vyzbrojil příliš malým nožem s čepelí o délce 9 centimetrů. Z dvaceti ran mířených na hrudník zasáhla Mirka pouze jedna do ruky. Ten agresora povalil na zem a škrtil jej do chvíle, než pustil z ruky nůž. „Nevzpomínám na to rád a nikdy mu to neodpustím. Kdybych neměl tu bundu, tak s vámi nemluvím,“ řekl Blesku Miroslav.

 

Fotogalerie
3 fotografie