Žena tajila těhotenství před přítelem i rodinou. Dítě porodila na podzim roku 2015 tajně. Holčička měla být mrtvá a tak ji matka uložila do igelitových tašek a kufru. Soud její verzi neuvěřil. „Dítě bylo schopno dalšího života,“ řekl státní zástupce Vít Legerský.

Kamarádi tušili, že je Denisa těhotná. Stejně tak i matka jejího přítele. „Tvrdila jsem jim, že za problémy s rostoucím břichem jsou mé problémy se štítnou žlázou. Nosila jsem volnější šaty,“ vypověděla žena na policii.

Denisa chtěla tělíčko mrtvé dcerky ukryté ve skříni pohřbít. Zápach cítil dokonce i její přítel. Přes tu hrůzu se svojí láskou zůstal až dodnes.

Toho, že Denisa nemá najednou břicho, si všiml kuchař restaurace, kde vykonávala praxi. Podivnost oznámil známému policistovi, který rozjel vyšetřování. Při domovní prohlídce byla nalezena mrtvolka holčičky.

Dítě dle senátu zemřelo kvůli podchlazení a postupnému vykrvácení pupečníkem. Denisa G. prý jednala cíleně a chtěla po porodu rychle zahladit stopy.

Senát zvolil nejnižší možnou hranici trestu. Ženě hrozilo až 20 let vězení. Možná soud přihlédl i k faktu, že se Denisu jako malou pokusil znásilnit její otčím a v deseti letech měla první chtěný pohlavní styk. Denisa G. se přesto proti rozsudku na místě odvolala.