Podle informací TN.cz měl někdo Sabinu usmrtit obzvláště brutálním způsobem. Žena údajně přišla o život poté, co se neznámý kdosi vloupal do domu, v němž pobývala. Byla natolik pomlácená ve tváři, že ji bylo obzvláště těžké identifikovat. „Měla takovým způsobem rozbitou hlavu, že ji nemohli identifikovat,“ popsal na Facebooku Sabinin kamarád.

Lidé ze sousedství nevěděli, že se v okolí ve středu odehrála vražda, provázená krvavou lázní. „Potom, až tu začali proudit policisté, jsem se začala ptát, co se tu odehrálo. Nikdo ze známých nemá ani tušení,“ řekla sousedka Marie (67).

Lidé, kteří Sabinu znali, ale o otřesné události již vědí. Podle našich imformací se mezi nimi hovoří i o tom, že měla být Sabina těhotná! "Vím jistě, že byla přibližně ve čtvrtém měsíci těhotenství," řekl serveru TN.cz kamarád zavražděné ženy.

Sabinu měl v obýváku domu najít její přítel (40). "Sabinin partner nebyl v té době doma. To on ji našel mrtvou, když se vrátil z dovolené," dodal muž. Televizi Nova jedna ze Sabininých známých prozradila, že podle jejího přítele, byla Sabina zavražděná čtyřmi ranami kladivem. To měl říct i polici při nahlašování nalezení těla.

Podle některých mohl případný zloděj a útočník počítat s tím, že dům bude prázdný. "Hodně lidí vědělo, že byl její přítel na dovolené a jeho dům byl prázdný. Je možné, že tam prostě zloděje překvapila."

Existuje ale i druhá verze. Podle informací FTV Prima Sabinin přítel pocházel ze zahraničí a pracoval v místní pizzerii. Údajně měl mít řadu nepřátel a odporný čin, který se v ostravském domě odehrál, mohl být i vyřizováním účtů. Sabina byla prostě jen ve špatný čas na špatném místě...

K vloupání a vraždě odmítli poskytnout informace i policisté. „V současné době opravdu nebudeme komentovat nic, co se týká toho případu. Další informace budou poskytnuty ihned, jakmile to situace dovolí,“ řekl k mordu policista Richard Palát.

Obdobně brutální vraždu řešili i na Slovensku.

Video
Video se připravuje ...

Policista Marek brutálně zavraždil svou snoubenku. TV JOJ

Fotogalerie
8 fotografií