Dvacet minut trvající přehlídka pyrotechnických kouzel na potemnělé noční obloze nad hladinou přehrady nasadila soupeřům vysokou laťku. „Už jsem tady viděla hodně, ale tohle byla neskutečná paráda. A všude plno, to svědčí o tom, že Brňáky ohňostroje přitahují a těší se na ně,“ svěřila se Blesku jedna z návštěvnic. Velký zážitek si ale nenechala ujít ani spousta cizinců mj. ze Slovenska, Rakouska či Polska.

Video
Video se připravuje ...

Domácí tým Ignis Brunensis předvedl 190 tisícům divákům ohnivou pirátskou show alias Jack Sparrow Zdeněk Matyáš

Pořadatelé se ostatně činili nejen co do pyrotechnických kouzel. Spolu s hlavní ohňostrojovou soutěží odstartoval také RegioJet Music Fest, který letos nově zpříjemňuje divákům čekání na ohnivou show. Před vystoupením hlavní hvězdy zpěvačky Anny K. bylo v areálu hudebního festivalu kolem 12 tisíc diváků.

Výzva pro Pyrovision

Hozenou rukavici se teď pokusí pozvednout jako druhý rakouský tým Pyrovision, a to ve středu 7. června opět na Brněnské přehradě. Před ohňostrojem Rakouska vystoupí na RegioJet Music Festu opět se vstupem zdarma Peter Aristone, November 2nd, UDG a jako hlavní hudební hvězda slovenská zlatá slavice Zuzana Smetanová.

Fotogalerie
16 fotografií