„Návštěvníci se mohou těšit na bretaňské ústřice, krevety, tuňáka, mušle, kančí svíčkovou, nebo třeba na uzená kachní prsa,“ přiblížila připravení menu mluvčí Plesu jako Brno Karolína Křenková.

Na své si přijdou i mlsné jazýčky. „Připraveny budou lanýže, dorty pistáciové, nugátové a vanilkové či čokoládové brownies. Z nápojů bych zmínila pravé šampaňské, míchané nápoje a značkové víno,“ doplnila Křenková.

Na Ples se chystá přibližně i desítka VIP hostů. Jsou mezi nimi: Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (27), Miss České republiky 2004 Jana Doleželová (35), bývalý desetibojař a moderátor Roman Šebrle (42), bývalý mluvčí prezidenta Václava Havla Ladislav Špaček (67), či Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová(26).

„Nedílnou součástí Plesu jako Brno bude dražba uměleckých předmětů. Peníze následně půjdou na pomoc pěti postiženým dětem. Loni se dražbou předmětů získalo 695 tisíc korun. Peníze vzápětí převzali zástupci Nadačního fondu Dětský smích.“ upřesnila mluvčí. Ples jako Brno se bude konat 21. ledna od 20 hodin ve Fait Gallery (bývalá strojírna Vaňkovka).



Fotogalerie
4 fotografie